Skip navigation

Savaitės geriausi – 23 savaitė

[PMC] Sveikinimas
Sakote, korupcija? Ne. Papirko? Ne. Pamalonino? TAIP! :) Taip, taip, tap, praėjusią savaitę, birželio 6 dieną, videogagai sukako lygiai metukai! Ir mes buvome labai pamaloninti ir laimingi, kad mūsų neužmiršo ir vartotojai. Didelis ačiū Jums! Viską darome tik dėl Jūsų. Tikimės, per ateinančius metus padarysime dar daugiau.

Talentė Eglė
Tęsiasi televizijų vykdomos žvaigždžių ir žvaigždučių paiškos per Lietuvą. Ir ką manote? O gi jų dar tikrai yra! Išvydę (tiksliau, išgirdę) Eglės pasirodymą likome nustebinti ir sužavėti visi. Neabejojame, jog ne kitokia buvo ir Jūsų reakcija. Tikimės, sekantį kartą videogagoje ją išvysime dainuojančią ne ant mažos Utenos scenos, o apšildančią kokį nors tarptautinį atlikėją ar grupę (o gal ir pačią Leona Lewis?).

Baltijos jūroje
Pasitarėme viduje ir nusprendėme – jei Dalas dar kartą įkels (o tikrai tikime, kad taip ir padarys) video su povandeninio pasaulio grožiu, pradėsime nardyti ir mes! Beje, norėtume perspėti ir kitus gamtos kategorijos mylėtojus – turite rimtą konkurentą Metų video rinkimuose. Tad, jei norite ir tikitės laimėti fotoaparatą Sony DSC-H10, turėtumėte negaišti laiko ir pasitempti ;) O kuo rimtesnė virs konkurencinė kova, tuo mums maloniau bus apdovanoti nugalėtoją ;)

Tu gali rinktis
Tęsiame jau nuolatine tapusią Savaitės geriausiųjų rubriką – socialinį vartotojų atsakingumą. Šį kartą vėl akcija prieš alkoholį. Vėl įdėtas milžiniškas darbas. Vėl mintis pasiekė vartotojus (na, bent jau mus tai tikrai). Pamatę kiekvieną socialinį atsakingumą skatinantį klipą, džiaugiamės – turime brandžią ir mąstančią jaunąją kartą. Didžiuojamės Jumis.

Muzikos Erdvės 2008 06 01 Varėna - Glorija
Grįžkime prie muzikos temos. Dar pamenate Eglę iš Utenos? Tai štai, niekuo nenusileidžia ir Glorija iš Varėnos! Taip, muzikos stilius kitas, bet atlikta be fonogramos pagalbos, balsas nuostabus – klausytume ir klausytume…

One Comment

  1. Dalas
    Posted 2008 07 18 at 07:56 | Permalink

    Savo ruoztu noreciau(gal net privalu) perspeti: vanduo nera musu gimtoji stichija, tai nera nekalta “zabova“.Pries nerdami ishklausykite pradini naru kursa.Nezinant nardymo subtilybiugalite rimtai pakenti savo sveikatai !!


One Trackback/Pingback

  1. […] teks tesėti duotą pažadą. Dalas vėl nardė, o ką išvydo, parodė visiems. Kiekvieną kartą pažiūrėjus jo klipus taip […]

Įrašyti komentarą

Required fields are marked *
*
*